Chişinău
19C
Cer parţial noros
Umiditate: 52%
Vânt: 17km/h NNW
Presiunea: 1018

Bradul din PMAN a fost scos // Se întâmplă și la case mari: Pomul din Montreal, la fel, a fost demontat (FOTO)

sursa foto: Facebook

Bradul instalat astăzi dimineață în PMAN a fost scos la indicația primarului general interimar, Silvia Radu. Pomul de Crăciun adus din Ucraina s-a dovedit a fi peste așteptări, în locul lui urmând să fie adus un alt Pom de Crăciun, a anunțat Silvia Radu pe o rețea de socializare. 

Imediat după instalarea bradului în fața Guvernului, primarul interimar a dat ordin să fie dat jos. Silvia Radu s-a arătat nemulțumită de felul cum arată bradul și a declarat că în PMAN va fi adus un alt pom de Revelion.

„Nu pot sabotajele sau ghinioanele sa fie mai puternice decat dorința mea ca locuitorii Chișinăului sa aibă parte de sărbători frumoase!

Am dispus sa fie scos imediat bradul instalat în aceasta dimineața în PMAN, el a ajuns pur și simplu distrus. Urmează sa vedem mai târziu cum a fost posibil sa se întâmple asta și cei care au greșit sau au procedat asa în mod intenționat, sa suporte consecințele.

Unii foarte tare își doresc ca locuitorii Chișinăului sa nu aibă brad de Craciun anul acesta, dar eu foarte tare îmi doresc ca bradul sa fie și va fi unul frumos, chiar dacă mai întârziem câteva zile. Iar ca să elimin orice noi posibile riscuri, voi cumpăra personal acest brad, din bani proprii, îl voi dona municipalității ca un cadou din partea mea pentru locuitorii Chișinăului”, a scris Silvia Radu pe Facebook.

O soartă similară a avut și bradul instalat anul trecut în Montreal, Canada, care a stârnit un val de critici și ironii în presa internațională. Pomul de Crăciun, cu o înălțime de 26 de metri și care urma să fie mai mare și mai maiestuos decât renumitul pom de Crăciun din Rockefeller din New York, de 28 de metri, a despodobit și demontat.

View image on Twitter

BRITE Montreal Ugly Xmas-Tree 20171122
A 26-metre balsam fir, which had been on display at Place des Festivals as part of a Christmas market until it was buzzed apart by workers with chainsaws, has been described as 'ugly, skinny and lopsided.'

 

Locuitorii din Montreal au făcut haz și de bradul din acest an, „strâmb, un pic bizar cu personalitate”.

Montreal is increasingly embracing the ugly tree aesthetic.

 

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.