Chişinău
12C
Cer în general noros
Umiditate: 82%
Vânt: 13km/h North
Presiunea: 1019

VIDEO // Rețineri matinale pe strada Bulgară // Ofițerii INI au încătușat trei membri ai grupărilor criminale din anii 90

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații au efectuat în această dimineață trei operațiuni de reținere a unor persoane care au legături cu grupările criminale din anii 90. Informația a fost confirmată pentru Today.MD de către Ion Iachimov, șeful INI, iar imaginile video din timpul reținerii unuia dintre cei trei, a fost făcută publică pe Jurnal.md cu referire la faptul că ar fi fost expediate de către un martor ocular. 

Solicitat telefonic, Ion Iachimov, șeful INI, a declarat pentru Today.MD că ofițerii de investigații au efectuat în această dimineață mai multe acțiuni de reținere a unor persoane care ar avea legături strânse cu grupările criminale din anii 90.

„Da, vă confirm că INI a reținut în această dimineață o persoană pe strada Bulgară. De fapt în cadrul operațiunii au fost reținute trei persoane. Două dintre ele au fost reținute în Capitală, iar una pe teritoriul țării. Cele trei persoane sunt suspectate de șantaj și escrocherii în proporții deosebit de mari. La moment nu vă pot oferi mai multă informație despre această operațiune, iar cu alte detalii vom reveni pe parcursul zilei într-un comunicat de presă”, a precizat Iachimov.

Martorul ocular, care ar fi expediat imaginile video celor de la Jurnal.md, susține că persoana reținută ar fi  fost accidentată de o maşină, apoi a fost lăsată să zacă preţ de câteva secunde pe carosabil, ca apoi să îi fie verificat pulsul, aplicate cătuşe şi urcată într-o maşină, fapt infirmat de către Iachimov.

Iachimov ne-a comunicat că persoana care  apare în imagini a fost pusă la pământ și încătușată, după ce ar fi încercat să dea bir cu fugiții.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.