Chişinău
19C
Cer parţial noros
Umiditate: 52%
Vânt: 17km/h NNW
Presiunea: 1018

FOTO// Grav accident la Orhei // Șase persoane, dintre care un minor, au ajuns la spital

sursa foto: Ip Orhei

Șase persoane au ajuns la spital, după ce automobilul cu care se deplasau s-a izbit violent într-un microbuz încărcat cu lemne, iar printre victime se află și un copil de șase ani. Accidentul a avut loc marți, 28 noiembrie, în jurul orei 17:05, în apropiere de localitatea Pelivan, din raionul Orhei.

Potrivit poliției, microbuzul de model Mercedes Sprinter se deplasa spre municipiul Bălți. Când șoferul a făcut o manevră și a virat la stânga, microbuzul a fost lovit din spate de un automobil de model Toyota Picnic, în care se aflau șase persoane, printre care și un copil de șase ani.
 
În urma impactului violent, automobilul de model Toyota a fost grav avariat, iar șoferul, inclusiv și cei cinci pasageri, au fost transportați cu mai multe traumatisme la Spitalul Raional Orhei.
 
La fața locului au intervenit un echipaj de poliție, ambulanțe, dar și un echipaj de descarcerare. Oamenii legii urmează să cerceteze toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar pe acest caz a fost pornită o procedură penală.
 
 
 

 

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.