Chişinău
12C
Cer în general noros
Umiditate: 82%
Vânt: 13km/h North
Presiunea: 1019

Un şofer a accidentat o tânără şi a spălat putina de la fața locului

Un șofer din Capitală riscă să fie cercetat penal, după ce ar fi lovit o tânără pe trecerea de pietoni și a dat bir cu fugiții. Incidentul a avut loc la data de 20 noiembrie, pe strada Tudor Vladimirescu din Capitală, iar recent șoferul a fost identificat și reținut de către angajații Poliției Capitalei.

Momentul când s-a produs impactul a fost surprins de camerele de supraveghere din  apropiere. Ulterior, în urma măsurilor speciale de investigaţii demarate s-a stablit că șoferul vinovat de accident este un bărbat în vârstă de 42 ani și care se afla la volanul unui automobil de model “Audi”.

Victima s-a dovedit a fi o locuitoare a oraşului Orhei, în vârstă de 22 ani, care ulterior s-a adresat după ajutor medical la spital, fiindu-i stabilite leziuni corporale sub formă de fracturi.

Șoferul este cercetat penal şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 13 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 3 ani cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de pînă la 2 ani.

Poliţia Capitalei avertizează conducătorii auto să se conformeze regulilor de circulaţie rutieră.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.