Chişinău
5C
Cer parţial noros
Umiditate: 87%
Vânt: 4km/h Variable
Presiunea: 1023

Doi copii s-au pornit să-și caute mama, dar s-au rătăcit și au fost găsiți de un polițist la Buiucani

sursa foto: Direcția Generală Securitate Publică a IGP

Doi copii minori s-au rătăcit în Capitală și au fost depistați de un polițist de sector din cadrul IP Buiucani. Omul legii i-a găsit pe cei doi copii, un băiețel și o fetiță de 3 și 7 anișori, singuri, într-o stație de troleibuz de pe strada Calea Ieșilor din cartierul Sculeanca, al Capitalei.

Copii au fost depistați în seara zilei de luni, 27 noiembrie, fără supraveghere într-o stație de troleibuz, iar fetiţa i-a spus polițistului că mama lor a plecat ieri de acasă şi ei merg să o caute.

Din cauza condițiilor climaterice precare, polițistul a adăpostit copii la sectorul de poliţie, iar ulterior micuții au fost plasaţi în regim de urgenţă într-un Centrul de plasament până la identificarea și stabilirea identificarea părinţilor.

Solicitat telefonic, Adrian Jovmir, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Today.MD că oamenii legii au identificat adresa de domiciliu a celor doi minori, iar potrivit vecinilor, mama acestora nu prea manifestă grijă față de copii.

„Minorii sunt din Capitală. Cei doi locuiesc împreună cu mama lor într-un apartament din sectorul Buiucani. Urmează să se cerceteze toate circumstanțele, iar ulterior se va decide ce riscă femeia pentru faptul că a lăsat copii fără supraveghere”, a precizat Jovmir.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.