Chişinău
12C
Cer în general noros
Umiditate: 82%
Vânt: 13km/h North
Presiunea: 1019

„Ostatică” pentru două zile într-un apartament // O femeie din Capitală susține că a fost sechestrată și violată

O locuitoare a Capitalei în vârstă de 31 ani s-a adresat recent, după ajutorul poliţiştilor sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, comunicând că, ar fi fost privată de libertate şi supusă unor acţiuni forţate cu caracter sexual de către un individ în vârstă de 44 ani.

În urma acţiunilor întreprinse şi circumstanţelor preliminare constatate, poliţiştii au localizat şi încătuşat preusupusul făptaş, fiind escortat la Inspectorat pentru audieri şi reţinut ulterior pe un termen de 72 de ore.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală forţele de ordine au elucidat circumstanţele în care ar fi fost sechestrată victima. Aceasta s-ar fi cunoscut cu bănuitul acum un an şi jumătate, care la data de 14 noiembrie curent, s-ar fi aflat în vizită la domiciliul lui.

Potrivit ei, individul nu i-ar fi permis ieşirea din locuinţă timp de două zile, perioadă în care ar fi fost agresată fizic şi supusă unor acţiuni violente cu caracter sexual.

În acest context poliţiştii au solicitat efectuarea expertizelor medico-legale, pentru a stabili cu certitudine circumstanţele cazului şi cercetarea lui penală în dependenţă de rezultate.

Actualmente bănuitul este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii privaţiune de libertate şi riscă o pedeapsă cu cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani. Conform primelor informaţii, individul ar fi fost judecat anterior pentru diverse infracţiuni.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.