Chişinău
5C
Cer parţial noros
Umiditate: 87%
Vânt: 4km/h Variable
Presiunea: 1023

Primarii din Căușeni „i-au raportat” lui Jizdan ce fac polițiștii în teritoriu

sursa foto: mai.gov.md

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, a avut luni, 20 noiembrie, o întâlnire cu angajații Administrației Publice Locale, cei ai serviciilor Ministerului Afacerilor Interne desconcentrate în teritoriu, veterani și locuitori ai raionul Căușeni. În cadrul acestei ședințe de lucru, au fost puse în discuție subiecte care țin de activitatea MAI, realizările și proiectele de viitor, în special, cele care țin de colaborarea dintre autoritățile locale și poliție, dar și despre dificultățile cu care se confruntă locuitorii din acest raion.

 

Astfel, ministrul de Interne, Alexandru Jizdan a făcut o prezentare a activității Ministerului Afacerilor Interne și a realizărilor obținute în acest an, dar și despre obiectivele stabilite pentru continuarea proceselor de schimbare și modernizare a serviciilor oferite societății.

„Numai cu ajutorul dialogului, care obligatoriu, trebuie să existe între autorități și cetățeni, vom înțelege dacă reușim să producem adevăratele reforme în sistem. Nu putem nega existența unor probleme, dar din momentul în care vom recunoaște împreună despre ele, primul pas spre soluționarea lor, deja va fi făcut”, a spus ministrul în cadrul discuțiilor.

Totodată, primarii localităților din raionul Căușeni, au comunicat despre prestația angajaților MAI din teritoriu și implicarea lor în soluționarea problemelor cu care se confruntă zilnic, dar și despre necesitatea consolidării acestor relații care să ajute comunitatea pentru a deveni mai sigură.

În acest sens, participanții au vorbit și despre veteranii de război și participarea în diferite activități sociale,  despre sistemul de supraveghere video, pe care oamenii îl doresc în unele localități dar și alte subiecte. Ministrul Afacerilor Interne și-a exprimat deschiderea și interesul Ministerului Afacerilor Interne, pentru a oferi suportul necesar cetățenilor și Administrației Publice Locale din acest raion.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.