Chişinău
-1C
Cer parţial noros
Umiditate: 86%
Vânt: 7km/h North
Presiunea: 1014

Grav accident la Sîngera // O Skoda cu trei polițiști de la IP Bender, lovită violent de un TIR

sursa foto: agora.md

Trei angajați ai Inspectoratului de Poliție Bender, dar și un infractor, au ajuns la spital cu mai multe traumatisme, după ce automobilul cu care se deplasau a fost lovit violent de un TIR. Accidentul a avut loc  luni-seara, 13 noiembrie, la ieșirea din Capitală, în apropiere de localitatea Sîngera. 

Martorii oculari susțin că accidentul a avut loc între un TIR și un automobil de model Skoda Fabia, iar la fața locului au intervenit trei ambulanțe și mai multe echipaje de poliție.

Gheorghe Cavcaliuc, șeful-adjunct al IGP, a declarat pentru Today.MD că în automobilul de model Skoda s-ar fi aflat trei angajați ai IP Bender, care se întorceau la Bender după ce au efectuat o operațiune de reținere a unei persoane în Capitală.

„Polițiștii se deplasau cu automobilul de model Skoda, când șoferul unui TIR nu le-a cedat trecerea și a lovit violent automobilul. În urma impactului, polițiștii, dar și infractorul reținut, s-au ales cu diverse traumatisme”, a precizat Cavcaliuc.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și șoferul care se face vinovat.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.