Chişinău
0C
Cer acoperit
Umiditate: 100%
Vânt: 7km/h NNW
Presiunea: 1008

VIDEO // „Santa Barbara” la un karaoke din sectorul Rîșcani // Foștii iubiți i-au făcut „o surpriză” unei tinere

Patru tineri, cu vârstele cuprinse între 19 și 22 de ani, au ajuns aseară pe mâna poliției după ce s-au luat la bătaie din cauza unei fete. S-a întâmplat într-un karaoke din Capitală, unde domnişoara îşi sărbătorea ziua de naştere.


Pentru a-i calma pe tineri, a fost nevoie de intervenția a două echipaje de poliție ale Batalionului de Reacţionare Operativă. După câteva pahare de tărie, unul dintre tineri și-a adus aminte că fata, care a fost mai întâi iubita lui, îl înșelase când era plecat peste hotare. 

" - Prietena mea, nu era stabilă. Eu am trăit deja cu ea trei ani de zile. Eu ma duc să mă distrez puțin, iar ea...ea are prieten. - Te-a înșelat? - M-a înșelat."

Tocmai când cei doi părea că s-au calmat, un alt tânăr din gaşcă şi-a dat seama că nu se poate împăca cu gândul că aceeaşi domnişoară, care a fost cândva şi iubita lui, se află acum într-o altă relaţie.

"Prietena lui, apoi e prietena mea."

Tinerii au fost duși la Inspectoratul de Poliție din sectorul Râșcani. Acolo, unii dintre ei au încercat să agreseze polițiștii. 

" -Să întinzi mâna trebuie? -Eu nu am întins mâna. -Așează-te. -Eu mă așez. - Așează-te pe scaun, acuș o să ne clarificăm."

Totuşi, cel mai mult a avut de suferit actualul prieten al fetei. 

"Dar cine ești tu, cerbule...Tu nu te-ai gândit că o să te întâlnești pe urmă? Și acum ce, ai chemat poliție? Îl ucid."

Tânăra n-a putut explica de ce s-au luat la ceartă foştii ei iubiţi.

"-De la nimica toată. Noi singuri nu am înțeles de la ce s-a luat cearta. Pur și simplu au ieșit și l-au lovit cu pumnul. -Fostul prieten l-a atacat pe actualul? -Da. Băiatul care a lovit în el nu e nimic pentru mine."

Iubitul fetei spune că nu s-a așteptat ca distracția lor să se termine astfel.

"Unul dintre ei mi-a propus să beau, eu le-am zis că nu consum alcool, iar altul a lovit în mine și m-a numit. Sunt actualul prieten al fetei, al domnișoarei."

Pentru isprava lor, agresorii riscă să se aleagă cu amenzi.

sursa: publika.md

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.