Chişinău
-1C
Cer în general noros
Umiditate: 86%
Vânt: 7km/h North
Presiunea: 1014

FOTO // Accident la Ocnița // Viteza excesivă „i-a băgat” pe patru tineri în spital

sursa foto: agora.md

Patru tineri au ajuns la spital cu mai multe traumatisme, după ce automobilul cu care se deplasau a ieșit de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe marginea drumului. Accidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 22:45, pe strada Mihai Viteazul, din orașul Ocnița.

Solicitată telefonic, Alina Bunghez, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, a declarat pentru Today.MD că șoferul, în vârstă de 22 de ani, se deplasa la volanul unui automobil de model HONDA când a pierdut controlul volanului, iar automobilul a ieșit de pe traseu și s-a oprit într-un copac. Șoferul, dar și trei pasageri, în vârstă de 29, 18 și 17 ani, au fost transportați la spital cu mai multe traumatisme.
„Preliminar se cunoaște că șoferul ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, iar în urma impactului, acesta, dar și pasagerul său, au fost transportați la spitalul raional Ocnița cu mai multe traumatisme. Șoferul s-a ales cu o plagă contuzionată în regiunea genunchiului drept, un pasager în vârstă de 29 de ani a fost diagnosticat cu o fractură a plăcii capului, un alt pasager de 18 ani s-a ales cu un politraumatism combinat, contuzie cervicală toracicală a coloanei vertebrale, dar și contuzia membrului superior stâng, iar cel de al treilea pasager în vârstă de 17 ani a fost diagnosticat cu o contuzie hemitoracică pe stânga”, a precizat Bunghez. 
Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar în dependență de gravitatea traumatismelor suportate de victime, va fi stabilită și pedeapsa șoferului.

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.