Chişinău
5C
Cer parţial noros
Umiditate: 87%
Vânt: 4km/h Variable
Presiunea: 1023

„Tinerel democrat”, prins băut la volan în Comrat

sursa foto:

Unul din membrii organizației de tineret al Partidului Democrat din Găgăuzia, Vitalie Melichian, ar fi fost reținut de poliție pentru că a condus în stare de ebrietate. Potrivit găgăuzinfo.md, tânărul a fost oprit sâmbătă spre duminică noaptea fiind la volanul unei mașini Dacia Logan, cu numărul de înmatriculatre CPT 163 care aparține secției de pașapoarte din orașul Comrat.

Potrivit sursei, agenții INP ar fi constatat imediat că bărbatul se află în stare de ebrietate și i-au cerut să treacă testul de alcoolemie. Melichian a refuzat și a devenit extrem de agresiv amenințând polițiștii.

Ne dorind să treacă testul la alcool, Melichian ar fi amenințat polițiștii spunând că deputații Nicolae Dudoglo și Corneliu Dudnic îl vor proteja. Ulterior, acesta și-ar fi sunat superiorul pe linie de partid, deputatul PDM Nicolae Dudoglo care ar fi intervenit pe lângă poliție și tânărului i-ar fi fost returnat permisul de conducere.

Portalul găgăuzinfo.md spune că Melichian este liderul organizației de Tineret al PDM din Găgăuzia. Dar pentru înțelege mai bine acest caz, am decis să ne aprofundăm un pic în problemă și să analizăm și părerea celor învinuiți.

Într-o postare pe Facebook, președintele organizației teritoriale PDM Comrat, Dmitrii Manol dezminte faptul că Melichian ar fi președintele organizației de tineret din regiune, spunând că aceasta este doar o minciună a portalului de știri subordonat socialiștilor.

Pentru a face lumină în această situație, redacția Telegraph Moldova a contactat secretara Biroului Național al Tineretului Democrat, Alina Pugacescu pentru a afla care este de fapt statutul lui Melichian în cadrul organizației de tineret al PDM.

Aceasta ne-a comunicat că într-adevăr acesta este un simplu membru al organizației al Tineretului Democrat Comrat ceea ce înseamnă că portalul de știri găgăuzinfo.md a mințit prin articolul său.

Totodată ținem să menționăm că portalul găgăuzinfo.md este controlat de către bașcanul regiunii autonome, Irina Vlah. Ia între organizația PSRM și PDM din regiune este un adevărat război.

sursa: telegraph.md

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.