Chişinău
8C
Cer parţial noros
Umiditate: 81%
Vânt: 11km/h NNW
Presiunea: 1023

VIDEO // Angajatul unui autoservice a „luat” automobilul unui client pentru o plimbare prin oraș

Un tânăr de 20 de ani a fost reținut de oamenii legii, după ce a fost suspectat că ar fi furat un automobil. Tânărul este angajat al unui autoservice din Capitală și a declarat polițiștilor că ar fi luat automobilul doar ca să se plimbe.

Proprietarul automobilului de model “Honda CRV” a alertat poliția și s-a plâns că i-ar fi dispărut automobilul care era parcat pe teritoriul unui autoservice.

 În urma măsurilor speciale de investigaţii demarate de către poliţişti, automobilul a fost depistat abandonat în ograda unui bloc de locuit din bulevardul Dacia a sectorului Botanica. Ulterior, după efectuarea acţiunilor de către experţii criminalişti automobilul a fost returnat proprietarului. În acest context poliţiştii au continuat investigaţiile, menite să identifice autorul infracţiunii de răpire a unităţii de transport.

Acesta a fost localizat şi reţinut pe o stradă din Capitală, care s-a dovedit a fi în vârstă de 20 ani, şi activa în cadrul acestui autoservice. El şi-ar fi recunoscut vinovăţia cu lux de amănunte şi a declarat că l-ar fi sustras doar cu scopul de a se plimba. Bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat pentru răpirea unităţii de transport, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 600 lei la 27 000 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.