Chişinău
0C
Cer acoperit
Umiditate: 100%
Vânt: 7km/h NNW
Presiunea: 1008

VIDEO // Noi minciuni de la Jurnal TV, semnalate de complicele killerului Proca, Valeriu Halupa: Sunt în fața sediului dvs, nu în Belgia

sursa foto: captura Facebook

Jurnal TV a oferit aseară o nouă porție de minciuni, în interesul președintelui Partidului Nostru, Renato Usatîi, căutat prin Interpol pentru tentativa de asasinare a bancherului Gherman Gorbunțov. Realizatorul emisiunii ”Cabinetul din umbră”, Val Butnaru, a declarat că Valeriu Halupa, complicele killerului Vitalie Proca, a fugit în Belgia. Replica i-a fost dată personal de Halupa, chiar în timpul emisiunii. Acesta a făcut un live pe Facebook din fața sediului televiziunii.

„În prezent, mă aflu în fața sediului Jurnal TV și tot în prezent eu urmăresc emisiunea dvs. care merge live și cu asta vreau să vă demonstrez că eu sunt, într-adevăr, în Moldova. Eu mă aflu acasă, pe strada Sadoveanu. Și vreau să vă spun că dvs. induceți în eroare o țară întreagă, Moldova, nu numai cu faptul acesta, că spuneți că eu sunt în Belgia, cu mai multe, pe care eu acum le vizionez. Vreau să vă spun că eu am fost interogat în calitate de martor încă în 2013, tot în Moldova și vă rog frumos să dezmințiți toată informația aceasta, că nu este corect. E incorect ce faceți”.

Valeriu Halupa are statut de martor în ancheta desfășurată de procurorii moldoveni. Acesta a declarat că Vitalie Proca a primit comanda de a-l asasina pe Gorbunțov de la Renato Usatîi.

sursa: moldova24.info
 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.