Chişinău
20C
Cer parţial noros
Umiditate: 46%
Vânt: 18km/h North
Presiunea: 1018

Taximetrist reţinut pentru 72 de ore, după ce a lovit o tânără pe zebră

sursa foto:

Un taximetrist a fost reținut de oamenii legii, după ce a băgat o tânără în secția de reanimare. Accidentul a avut loc joi, 9 noiembrie, în jurul orei 20:00, pe bulevardul Dimitrie Cantemir, din Capitală

Angajaţii Serviciului urmărire penală accidente rutiere din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău u constat la fața locului că, victima s-a dovedit a fi o locuitoare a Capitale în vârstă de 24 ani,  care după impact a fost transportată în stare gravă la spital, fiind internată în secţia de reanimare.

La volanul automobilului de model “Dacia” ce aparţine unei companii de taxi, se afla un bărbat de 43 ani, domiciliat în Capitală, care ar fi recunoscut circumstanţele producerii accidentului.

Acesta n-ar fi observat victima în momentul când traversa pe trecerea de pietoni, din cauza condiţiilor climaterice. El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport, care prevede o pedeapsă cu închisoare de la 3 ani până la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport de până la 4 ani.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore în municipiul Chişinău s-au produs 68 de accidente rutiere soldate cu 9 persoane traumate, dintre care 3 conducători auto au părăsit locul comiterii accidentului. Aceştia urmează a fi identificaţi şi sancţionaţi cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 2 ani până la 3 ani. Din numărul total de accidente înregistrate soldate cu pagube materiale, au fost sancţionaţi 35 şoferi cu amenzi în mărime de la 900 lei până la 1 500 lei şi puncte de penalizare aplicate total – 175.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.