Chişinău
0C
Cer acoperit
Umiditate: 100%
Vânt: 9km/h NNW
Presiunea: 1009

VIDEO // Tânăr din Ialoveni, arestat pentru că fura capacele de la fântânile de canalizare din Capitală

Poliţiştii sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au identificat şi reţinut un individ în vârstă de 25 ani, originar din raionul Iaoveni, fiind bănuit de furtul a unor grile din metal de canalizare pluvială în valoare de peste 10 000 lei. Incidentul ar fi avut loc la finele lunii septembrie curent, cazul fiind semnalat de către persoanele responsabile de exploatare şi gestiune a fântânilor de canalizare. 

În acest context au fost demarate acţiuni speciale de investigaţii, care au dus la stabilirea tuturor circumstanţelor comiterii furtului. Bănuitul le-ar fi demontat pe timp de noapte şi le-ar fi transportat ulterior la un punct de colectare a metalului uzat cu scopul comercializării grilelor din metal.

Astfel, forţele de ordine au stabilit agentul economic unde ar fi fost vândute, fiind ridicate conform procedurii, iar administraţia avertizată. În acest sens, Poliţia Capitalei solicită tuturor agenţilor economici de a informa serviciul 902 , atunci când au sesizat cazuri analogice.

Individul este cercetat penal pentru furt în stare de libertate şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.