Chişinău
0C
Cer acoperit
Umiditate: 100%
Vânt: 7km/h NNW
Presiunea: 1008

Fost membru al PPDA, tras pe dreapta de INP // Aurel Pisica o făcea pe vitezomanul la Dănceni

Un fost membru activ al Platformei DA, Aurel Pisica, a fost tras pe dreapta de un echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare, după ce a fost observat că se deplasa cu aproape 100 km/h la volanul unei Toyota Prius care aparține soției acestuia. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de luni, 6 noiembrie, în jurul orei 14:00, în apropiere de localitatea Dănceni din raionul Ialoveni.

Fostul activist al Platformei DA, Aureliu Pisica, s-a trezit cu un proces verbal și o amendă în mărime de 1500 de lei și cinci puncte de penalizare, după ce a fost observat de agenții de patrulare că se deplasa cu viteză la volanul unui automobil de model Toyota Prius, care, potrivit procesului verbal cu privire la contravenție, ar aparține soției sale, Zinaida Pisica.

Pisica a fost tras pe dreapta, după ce a accelerat până la 98 km/h în raza indicatorului rutier unde, conform regulamentului circulației rutiere, automobilele ar trebui să se deplaseze cu 50 km/h.

În procesul verbal, întocmit la fața locului de către angajații INP, Pisica s-a arătat că nu este de acord cu faptul că a încălcat legea.

Fostul adept a lui Andrei Năstase nu este la prima încălcare a regulamentului circulației rutiere, la data de 23.05.2003, a fost judecat de Judecătoria Ialoveni în baza art. 177 alin. (3) Cod Penal (în redacția anului 1961), după ce a provocat un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, și a fost condamnat la 4 ani privațiune de libertate cu suspendarea executării pe un termen de probă de 2 ani. Ulterior, prin decizia Judecătoriei Ialoveni din 20.12.2004, a fost eliberat de pedeapsăprin aplicarea amnistiei din 16.07.2004.

Aurel Pisica este cunoscut în spațiul public, drept o persoană agresivă, asta după ce împreună cu mai mulți activiști DA a agresat polițiștii care asigurau ordinea publică la protestul din ianuarie 2015, din fața Parlamentului, dar a fost și cel care a sărit la bătaie la reporterul Today.MD, Vadim Ungureanu, în timp ce acesta încerca să obțină o declarație de la Andrei Năstase.

Reamintim că Today.MD a realizat o investigație despre păcatele lui Pisica, iar fosta soţie a acestuia ne-a povestit în detalii desppre abuzurile şi violenţele la care era supusă în timpul căsniciei cu acest individ. 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.