Chişinău
0C
Cer acoperit
Umiditate: 100%
Vânt: 9km/h NNW
Presiunea: 1009

VIDEO // Crimă teribilă în Capitală // O minoră de 14 ani și-a omorât amica din cauza unei datorii

O minoră în vârstă de 14 ani, a fost reținută de oamenii legii fiind suspectată că ar fi omorât-o cu sânge rece o pe o altă minoră de 14 ani, din cauza unei datorii, iar cadavrul victimei l-a lăsat să putrezească într-un parc din sectorul Rîșcani al Capitalei.

În seara zilei de 14 septembrie curent, Poliţia Capitalei a fost alertată despre faptul depistării unui cadavru într-un parc din sectorul Râşcani. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de sector, medicul legist şi un reprezentant al Oficiului Procuraturii din sectorul Rîşcani.

În urma cercetărilor demarate forţele de ordine au constatat că este vorba despre trupul neînsuflețit al unei fetițe şi se afla în stare de putrefacţie. Preliminar, medicul legist a stabilit că victima ar fi decedat din cauza unor lovituri puternice şi asfixieri în zona gâtului. Defuncta s-a dovedit a fi o minoră din Capitală, în vârstă de 14 ani.

Ulterior, oamenii legii au identificat o altă minoră în vârstă de 14 ani, originară din raionul Străşeni, care este bănuită că ar fi fost implicată în acest caz. Sub conducerea procurorilor au fost efectuate acţiuni procesual-penale, care au stabilit că anume ea ar fi maltratat fizic victima şi ar fi asfixiat-o, Mobilul crimei a fost faptul că victima îi datora o sumă de bani.

Adrian Jovmir, ofițerul de presă al Capitalei, a declarat pentru Today.MD, că victima își făcea studiile la o instituție de învățământ din capitală, iar suspecta vagabonda pe străzile Capitalei.

Reprezentantul Poliției Capitalei, a precizat că cele două minore se cunoșteau de mai mult timp.

În acest context învinuita a fost arestată pe un termen de 30 de zile la solicitarea procurorilor şi este cercetată penal pentru omor intenţionat.

Conform legislţaiei în vigoare ea riscă o pedeapsă cu închisoare de la 10 ani până la 15 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.