Chişinău
5C
Cer parţial noros
Umiditate: 87%
Vânt: 4km/h Variable
Presiunea: 1023

Individ specializat în furturi, reţinut de poliţiştii sectorului Botanica

sursa foto: politiacapitalei.md

Poliţiştii sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au identificat şi reţinut un bărbat de 30 ani, după ce au fost solicitaţi de doi locuitori ai Capitalei să investigheze un furt din automobil şi un furt dintr-un garaj de pe bulevardul Dacia. Bănuitul a fost încătuşat şi escortat la Inspectorat pentru audieri, unde şi-ar fi recunoscut complicitatea în cele două cazuri de furt.

Conform primelor investigaţii demarate individul ar fi pătruns iniţial într-un automobil de model VAZ, de unde ar fi sustras o automagnetolă, un telefon mobil şi diverse unelte electrice pentru construcţii în valoare totală de aproximativ 4 000 lei.

Toate acestea au fost depistate ulterior la domiciliul lui, fiind ridicate conform procedurii legale.

Tot el ar fi pătruns într-un garaj prin forţarea şi deterioarea lacătului de la uşă, de unde ar fi sustras de asemenea instrumente electrice şi două biciclete în valoare totală de aproximativ 6 000 lei.  Individul ar fi reuşit să vândă bicicletele unor necunoscuţi, iar instrumentele au fost ridicate de către poliţişti.

Actualmente el este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau  închisoare de până la 4 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.