Chişinău
5C
Cer parţial noros
Umiditate: 87%
Vânt: 4km/h Variable
Presiunea: 1023

Jizdan i-a făcut „COMISAR-ȘEF” pe 8 angajați ai MAI

sursa foto: mai.gov.md

Opt angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, din diferite direcții din cadrul aparatului central al MAI, au fost avansați în gradul special următor de Comisar- șef, prin ordinul ministrului Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan.

În cadrul ceremoniei, ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, a mulțumit angajaților avansați în grad, pentru aportul adus în interesul instituției și rezultatele obținute în timp, dar și despre rolul celor care stau în spatele succeselor acestora, membrii familiilor.

„Nu știu sigur ce trebuie să faci ca să devii maestru în artă sau în sport, sau cât trebuie să muncești pentru ca să devii un bun specialist în economie sau știință, dar știu sigur câtă dedicație și răbdare trebuie să ai ca să ajungi la grade de comisar-șef, este o muncă enormă cu multe sacrificii și cu multe încercări, la care Dumneavoastră ați făcut față”, a spus ministrul de Interne în mesajul său.

Menționăm că, această modalitate de acordare a gradelor speciale, a fost organizată în premieră la inițiativa conducerii MAI în luna iunie a acestui an și are drept scop promovarea valorilor militare din sistemul Afacerilor Interne și a tradițiilor frumoase în rândul ofițerilor.  

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.