Chişinău
0C
Cer acoperit
Umiditate: 100%
Vânt: 7km/h NNW
Presiunea: 1008

VIDEO // Un bălțean a atacat un bărbat la Botanica și l-a lăsat fără telefon și portmoneul cu bani

Un tânăr de 26 ani, originar din Bălţi, a fost reținut de ofiţerii de investigaţii ai sectorului Botanica, după ce ar fi săvârşit un jaf în stradă. Acesta l-ar fi atacat și deposedat de telefon și bani pe un bărbat în vârstă de 36 ani. Incidentul a avut loc recent, pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica în jurul orei 20.30, când victima se deplasa spre domiciliu. 

Atacatorul s-ar fi apropiat neobservat din spate şi l-ar fi deposedat forţat de telefonul mobil de model „Samsung Galaxy J5” şi portmoneul cu bani. Potrivit victimei prejudiciul cauzat ar fi de aproximativ 8 000 lei.

Bănuitul nu era angajat în câmpul muncii şi este suspectat că ar mai fi fost implicat şi în alte cazuri analogice înregistrate pe teritoriul Capitalei. El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru jaf. Totodată poliţiştii urmează identifice persoana care ar fi procurat telefonul de la bănuit şi să fie reîntors proprietarului.

Conform legislaţiei penale în vigoare bănuitul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.