Chişinău
19C
Cer parţial noros
Umiditate: 52%
Vânt: 17km/h NNW
Presiunea: 1018

FOTO // Fast&Furios la Orhei // Un minor cu o Dacie furată i-a pus pe jar pe agenții de patrulare

sursa foto: Facebook.COM // Inspectoratul Național de Patrulare

Un minor de 17 ani, fără permis de conducere, le-a făcut bătăi de cap polițiștilor de patrulare, după ce a furat un automobil de la o spălătorie auto la care activa și s-a pornit spre Orhei. Un echipaj de patrulare a observat că automobilul se deplasa haotic și l-au somat să se oprească, însă minorul și-a continuat drumul, iar polițiștii l-au urmărit ca în filme până la Orhei.

În noaptea de 31 octombrie curent, în jurul orei 02:30, pe traseul din localitatea Zahareuca din raionul Telenești, un echipaj de patrulare a observat un automobil de model Dacia Logan cu inscripția „Școala auto” ce se deplasa haotic. Imediat șoferul a fost somat să stopeze, însă acesta a refuzat și a continuat deplasarea cu viteză excesivă spre Orhei.

În timpul urmăririi pe o stradă din orașul Orhei a intervenit încă un echipaj INP încercând să-l stopeze. Conducătorul auto nu s-a supus cerințelor, deplasându-se pe contrasens a fost blocat de automobilele INP.

Acesta a efectuat o manevră, deteorând una dintre mașinile de patrulare. Șoferul scos forțat din mașină, s-a dovedit a fi un minor de 17 de ani, care nu dispunea de permis de conducere.

Întrebat de inspectorii de patrulare, minorul a recunoscut că mașina a fost furată de la o spălătorie auto din Orhei unde activează.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Rîșcani pentru documentarea cazului.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.