Chişinău
0C
Cer acoperit
Umiditate: 100%
Vânt: 7km/h NNW
Presiunea: 1008

VIDEO // Poliția Capitalei a descoperit o speluncă într-o locuinţă din sectorul Buiucan

Șapte persoane au fost luate pe sus de poliție, după ce ofiţerii de investigaţii ai sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au deconspirată o speluncă într-o locuinţă din sectorul Buiucani.

Poliţiştii au surprins şapte persoane cu vârstele cuprinse între 38 ani şi 42 ani, printre care şi o femeie, unde preparau doze de substanţe narcotice în scop de consum. În urma percheziţiilor desfăşurate la faţa locului au fost depistate şi ridicate aparate pentru consumul drogurilor, confecţionate artizanal, precum şi pacheţele cu o substanţă vegetală asemănătoare cânepei.

Toate persoanele au fost escortate la Inspectorat pentru audieri şi documentarea circumstanţelor, iar probele depistate au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Prin urmare poliţiştii au mai reţinut ulterior un individ în vârstă de 39 ani, fiind bănuit de comercializarea etnobotanicelor. La domiciliul acestuia au fost depistate pungi cu o substanţă vegetală, uscată şi fărămiţată, care urmau să fie vândute consumatorilor de droguri. În acest context ofiţerii de investigaţii examinează versiunea, privind implicarea individului la comercializarea drogurilor persoanelor reţinute în locuinţă.

Conform legislaţiei penale în vigoare suspecţii riscă să fie cercetaţi penal pentru consumul şi punerea în circulaţiei ilegală a drogurilor şi sancţionaţi cu amendă în mărime de la 15 000 lei la 21 000 lei sau închisoare de la 2 ani la 5 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.