Chişinău
21C
Cer în general noros
Umiditate: 46%
Vânt: 17km/h NNW
Presiunea: 1018

FOTO // Tragedie la Cahul // Un șofer a dat bir cu fugiții, după ce a lovit mortal un pieton

sursa foto: igp.gov.md

Un șofer a dat bir cu fugiții, după ce a lovit mortal un pieton, iar la scurt timp a fost identificat și reținut de oamenii legii. Tragicul accident a avut loc duminică, 29 octombrie, în jurul orei 19:00, pe strada Vasile Alecsandri din orașul Cahul.

Solicitată telefonic, Alina Bunghez, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, a declarat pentru Today.MD că victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 55 de ani. Acesta se plimba pe o stradă din orașul Cahul când a fost lovit mortal de un automobil de model Ford Mondeo.
„Bărbatul se deplasa pe strada Vasile Alecsandri din orașul Cahul, când a fost lovit de un automobil. Șoferul vinovat de accident a fugit de la fața locului, iar victima a decedat pe loc din cauza traumatismelor grave. În urma măsurilor întreprinse de către angajații INP, după miezul nopții a fost identificat automobilul și șoferul care ar fi produs tragedia. Acesta s-a dovedit a fi un cahulean în vârstă de 50 de ani care se afla la volanul automobilului de model Ford Mondeo. La domiciliul acestuia a fost solicitată grupa Operativă a IP Cahul care au efectuat măsuri de cercetare la fața locului, iar automobilul și șoferul implicat în accident au fost reținuți de oamenii legii”, susține Bunghez.
Pe acest caz a fost pornită o cauză penală, iar dacă vinovăția șoferului va fi dovedită, ultimul riscă ani grei de pușcărie.

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.