Chişinău
0C
Cer acoperit
Umiditate: 100%
Vânt: 9km/h NNW
Presiunea: 1009

VIDEO // Doi braconieri au împușcat mortal un bărbat la Cimișlia // L-ar fi încurcat cu un animal

Doi bărbați cu vârsta cuprinsă între 25 și respectiv 27 ani, locuitori ai raionului Cimişlia, sunt suspectați că ar fi împușcat un bărbat, în timp ce se aflau la vânătoare ilegală.  

La 5 octombrie 2017, poliția a fost alertată precum că în fâşia forestieră din extravilanul satului Mereni, raionul Cimişlia, a fost depistat cadavrul unui bărbat de 46 de ani, locuitor al satului Albina,  al aceluiaşi raion.

Deplasându-se la fața locului, poliția împreună cu medicul legist a constatat  că decesul bărbatului a survenit în urma unei împuşcături în regiunea capului. În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 145 alin. 1(Omor).

Ca urmare a investigațiilor efectuate de ofițerii Direcției Combaterea Crimei Grave împreună și Procuratura din Cimișlia, s-a stabilit că la 30 septembrie 2017, suspecții aflându-se la braconaj, la marginea fâşiei forestiere dintre satele Albina şi Mereni, din imprudenţă au împuşcat mortal un bărbat confundându-l cu un animal, după care au părăsit locul infracțiunii.

La 25 octombrie curent, suspecții au fost reținuți, unul dintre ei este reținut pentru 72 de ore, iar celălalt este cercetat în libertate.

Totodată, polițiștii au  ridicat trei arme de vânătoare dintre care două deținute ilegal.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.