Chişinău
0C
Cer acoperit
Umiditate: 100%
Vânt: 7km/h NNW
Presiunea: 1008

VIDEO // Maia DA, Slusari BA: „La momentul de față nu există niciun bloc comun cu PAS”

Dezbatere fierbinte în platoul unui post de televiziune. Vicepreședintele Tineretului Democrat, Ion Harghel, l-a pus în dificultate pe unul din ajuncții lui Andrei Năstase, Alexandru Slusari. Acesta nu a putut explica de ce Jurnal TV îi dedică emisiuni întregi liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, căutat prin Interpol, dar nu găsește loc în știri pentru Maia Sandu. Într-un final, Slusari a fost nevoit să recunoască faptul că nu există o alianță între PAS cu DA.

„La momentul de față nu există niciun bloc comun cu PAS, eu răspund pentru mine și partidul pe care îl reprezint. Fiecare trebuie să răspundă pentru faptele lui, inclusiv Maia Sandu” a declarat Alexandr Slusari.

Tânărul democrat i-a amintit lui Slusari că anume liderii Platformei DA au stat la braț cu penalul Renato Usatîi și actualul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon. Harghel a amintit și despre celebra „batistă pe țambal” enunțată de președintele PPDA, Andrei Năstase. În viziunea lui, faptul că atunci Năstase spunea că are o înțelegere cu Dodon și Usatîi, să pună batista pe țambal în ceea ce ține de cursul european și Acordul de Asociere cu UE, a și adus ca Platforma DA sub pragul electoral, iar Năstase să se bucure de încrederea a 1% din populație.

Vicepreședintele PPDA nu a putut explica nici de ce Năstase și membrii partidului său agresează jurnaliștii incomozi, precum s-a întâmplat ieri cu o echipă de la Publika TV, sau în trecut cu jurnalistul Vadim Ungureanu.

sursa: moldova24.info

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.