Chişinău
25C
Cer parţial noros
Umiditate: 61%
Vânt: 15km/h NNW
Presiunea: 1002

Accident de muncă pe strada Dimitrie Cantemir // Un bărbat a fost luat de o ambulanță

sursa foto: today.md

Zi cu ghinion pentru un bărbat, după ce a căzut de pe o clădire aflată în costrucție și a ajuns la spital. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de vineri, 13 octombrie, pe strada Dimitrie Cantemir din Capitală.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Today.MD că bărbatul efectua niște lucrări când din neatenție a căzut în gol de pe clădire.

„La fața locului a intervenit o ambulanță, iar victima a fost transportată la spital cu mai multe traumatisme”, a precizat Stati.

Potrivit unui comunicar al Serviciului Protecție Civilă și Situații Excepționale, bărbatul a căzut de la înălțimea de 6 metri pe acoperișul unui anexe de pe str. D. Cantemir nr.6 din capitală.

„Persoana efectua lucrări la pe un șantier de construcție. După ce acesta și-a pierdut echilibru s-a pomenit imobilizat pe suprafața acoperișului de lângă clădirea unde efectua lucrări. La fața locului au intervenit trei echipaje de salvatori și pompieri pentru a ajuta persoana. Bărbatului în vârstă de 61 de ani i-a fost acordat primul ajutor calificat de către salvatori, iar ulterior acesta a primit îngrijiri medicale fiind preluat de echipajul 903”.

Reamintim că în această dimineață, un bărbat de 70 de ani a murit, după ce a căzut de de la etajul șase. Tragedia a avut loc la Spitalul „Sfânta Treime” din sectorul Râșcani al Capitalei, unde era internat.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.