Chişinău
15C
Cer senin
Umiditate: 94%
Vânt: 20km/h WNW
Presiunea: 1013

Doi tineri au furat un VAZ dintr-o ogradă de la Buiucani

sursa foto: politiacapitalei.md

Doi tineri cu vârstele de 18 şi 19 ani, originari din Rezina şi Chişinău sunt bănuiţi că ar fi fost implicaţi în furtul unui automobil de model „VAZ’’. 

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău i-au reţinut pe cei doi tineri pentru că ar fi furat un automobil de model „VAZ’’. Incidentul a fost denunţat la poliţie de către proprietar, după ce a depistat lipsa autoturismului din ograda casei, din sectorul Buiucani al capitalei. Paguba materială a fost estimată de către victimă la suma de 20 000 lei.

În cadrul investigaţiilor s-a stabilit că tinerii au pătruns în automobil, prin forţarea lacătului de la portieră, după care au pornit motorul de la firele electrice de sub volan. Ulterior automobilul a fost parcat în curtea casei unuia dintre suspecţi. În cadrul audierilor aceştia şi-au recunoscut complicitatea.

foto-16 (1)

Conform legislaţiei în vigoare a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.