Chişinău
15C
Cer senin
Umiditate: 94%
Vânt: 20km/h WNW
Presiunea: 1013

Accident cu implicarea unei mașini cu numere guvernamentale // Atât șoferul, cât și femeia tamponată riscă amenzi

sursa foto: politia.md

Poliția a deschis o anchetă pe marginea accidentului care a avut loc ieri pe strada Alba Iulia din Capitală. Atât șoferul automobilului cu numere guvernamentalei, cât și pietonul riscă amenzi. 

Amintim că accidentul rutier a avut loc pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei. Un automobil de model "Skoda Superb" cu numere guvernamentale a accidentat o femeie cu un copil în brațe.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al Secției supraveghere transport şi circulație rutieră din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chişinău, pentru documentare şi constatarea tuturor circumstanțelor. 

La fața locului polițiştii au stabilit că femeia de 36 de ani traversa strada neregulamentar în momentul când a fost tamponată. Victima a fost preluată de un echipaj al serviciului 903 şi transportată la spital pentru acordarea ajutorului medical, fiind constatate leziuni neînsemnate.

Poliția a deschis o anchetă pe marginea cazului dat și vor fi audiați martorii accidentului rutier.

Conform legislației în vigoare, art.242 CC RM, dacă şoferul va fi găsit vinovat, riscă 6 puncte de penalizare şi amendă  de 1500 lei. Totodată, dacă se va stabili că femeia se face vinovată, va fi atrasă la răspundere conform art.245 CC RM " Încălcarea regulilor de circulație de către pietoni şi alți participanți la circulația rutieră, care prevede amendă de la 450 lei la 600 lei.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.