Chişinău
22C
Cer senin
Umiditate: 53%
Vânt: 7km/h West
Presiunea: 1024

VIDEO // Bărbat din Strășeni, reținut în Capitală // Ar fi prădat o locuință în sectorul Rîșcani

Un bărbat din Strășeni a fost reținut de oamenii legii fiind suspectat că la sfârşitul lunii august ar fi dat buzna într-o locuință, de unde a furat banii şi mai multe lucruri personale  în valoare de aproximativ  8000 lei.

La sfârşitul lunii august, o femeie în vârstă de 57 ani, s-a adresat după ajutorul poliţiştilor sectorului Râşcani, din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, comunicând că i-au fost furaţi din locuinţă banii şi mai multe lucruri personale  în valoare de aproximativ  8000 lei. În cadrul cercetărilor la faţa locului ofiţerii de investigaţii au stabilit că, pătrunderea în locuinţă a avut loc prin acces liber, în perioada de timp când proprietara era plecată de la domiciliu.

Oamenii legii au fost identificat şi reţinut un bănuit, care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 22 ani, originar din raionul Străşeni. Ultimul și-ar fi recunoscut complicitatea la comiterea furtului.

Ofiţerii de investigaţii stabilesc toate circumstanţele şi bunurile sustrase urmează să fie ridicate  şi returnate victimei.

Actualmente, suspectul este reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind cercetaţi penal pentru furt   care se pedepseşte cu amendă în mărime de la 15 000 la 50 000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 4 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.