Chişinău
15C
Cer senin
Umiditate: 94%
Vânt: 20km/h WNW
Presiunea: 1013

AUDIO // Avocatul și mama lui David Davitean MINT! A fost publicată DOVADA că Proca și cumnatul său erau în relații apropiate

sursa foto:

Noi detalii privind minciunile lansate de mama lui David Davitean (soacra interlopului Vitalie Proca), precum și avocatul său au fost scoase la iveală. Chiar dacă ambii au declarat la o conferință de presă că Davitean nu comunica deloc cu Vitalie Proca, o interceptare telefonică publicată proiectul de investigații Zeppelin demonstrează contrariul. Cei doi cumnați erau în relații apropiate inclusiv în 2013, când a fost făcută înregistrarea. Asta deși avocatul afirmă că Davitean s-a opus căsătoriei surorii sale cu Proca și că relațiile dintre cei doi erau tensionate, scrie evenimentul.md.

Din discuție reiese că, după ce a venit să-și ia fiul din Moldova, Proca a plecat și cu mai multe haine care aparțineau lui Davitean. Cel din urmă era supărat pe Proca pentru că l-a lăsat fără piese scumpe de vestimentație, dar a zis că nu se zgârcește să ajute oferindu-le. Pe parcursul discuției, Davitean l-a numit de mai multe ori „frate” pe Proca.

Reamintim că în cadrul unei conferințe de presă, atât avocatul lui Davit Davitean, cât și mama acestuia și soacra lui Proca, Venera Gasparean, a declarat că cei doi nu comunicau și nu s-au întâlnit vreo dată.

Soacra lui Proca și avocatul acesteia au ieșit la o conferință de presă în care au încercat să submineze investigația Zeppelin despre implicarea lui Renato Usatîi în comandarea atacului asupra bancherului Gherman Gorbunțov. Ei au scos la iveală că David Davitean, despre care jurnaliștii au scris că l-a însoțit la Moscova, este fiul, nu cumnatul său.

Cei de la Zeppelin au venit cu o reacție și au scris pe Facebook că își asumă eroarea tehnică în legătură cu omonimul David Davitean, dar au precizat că au dreptul să îi judece cei ce nu mint. ”Credem că domnul avocat nu este în drept s-o facă, pentru că dumnealui însuși minte”.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.