Chişinău
15C
Cer senin
Umiditate: 94%
Vânt: 20km/h WNW
Presiunea: 1013

VIDEO // Doi tineri din Căușeni, prădau trecătorii la Ciocana

Doi tineri din Căușeni au fost reținuți de Poliția Capitalei, după ce în seara zilei de 12 septembrie curent, i-au atacat pe alți doi tineri, iar una dintre victime a fost deposedată de telefonul mobil şi geanta în care se aflau actele personale, cardurile bancare şi bani, cauzându-i  un prejudiciu de 5650 lei. Incidentul a avut loc pe strada Ginta Latină, iar la faţa locului au intervenit polițiștii sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, după ce au fost alertați de către victime.

În urma măsurilor speciale de investigații demarate de către  polițiștii sectorului Ciocana de comun acord cu angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, au fost  identificaţi cei doi dintre.  Ambii s-au dovedit a fi originari din Căuşeni cu  vârstele  de 20 şi 21 de ani, fiind încătușaţi în cadrul percheziţiilor desfăşurate la domiciliul suspecţilor, și escortaţi la Inspectorat pentru documentare.

Ulterior, forțele de ordine au depistat și ridicat telefonul mobil şi geanta victimei.

Bănuiţii și-au recunoscut vinovăția în cadrul acțiunilor procesual penale desfășurate şi au fost reţinuţi pentru 30 de zile. Sunt  cercetaţi penal pentru jaf și riscă o pedeapsa cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.