Chişinău
30C
Cer senin
Umiditate: 29%
Vânt: 13km/h ENE
Presiunea: 1011

FOTO // „Mort de beat” // Un șofer băut a decedat în inima Capitalei

sursa foto: bzi.ro

Un tânăr a decedat, după ce a fost depistat de trecători mort de beat în propriul automobil. Tragedia a avut loc în această seară, la intersecția străzii Bănulescu Bodoni cu strada București, din sectorul Centru al Capitalei.

Tânărul în vârstă de 30 de ani, originar din localitatea Cernișa, Florești, se afla în stare avansată de alcoolism într-un automobil de model Suzuki.
 
Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Today.MD că trecătorii au observat că automobilul Suzuki, stătea parcat pe marginea drumului, iar șoferul dormea la volan.
 
„Apelul a fost la 902 a fost înregistrat în jurul 16:55, iar la fața locului s-a deplasat grupa operativă și polițistul care deservește sectorul dat. Aceștia au găsit șoferul în stare de comă alcoolică și au solicitat intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii nu l-au putut slava pe tânăr”, a declarat Stati. 
 
Cazul este documentat de către  IP Buiucani, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care a decedat tânărul.

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.