Chişinău
24C
Cer parţial noros
Umiditate: 61%
Vânt: 7km/h East
Presiunea: 1001

FOTO // O tânără din Carabetovca, căutată de două săptămâni de poliție // Ar fi plecat la mănăstire

sursa foto: IP Basarabeasca

O tânără de 18 ani din localitatea Carabetovca, raionul Basarabeasca, a plecat acum aproape două săptămâni la magazin și nu s-a mai întors. Rudele au alertat poliția, dar din momentul dispariției și până la această oră nu există niciun semn despre locul aflării acesteia.

Tânăra a ieșit din casă la data de 25 iulie 2017 și a plecat la magazin de unde nu s-a mai întors. Poliția intuiește că aceasta s-ar afla la una din mănăstirile din țară. Anterior a mai plecat o dată de acasă și a fost găsită la o mănăstire în localitatea Camenca din stânga Nistrului.

Solicitat telefonic, Victor Beșleagă, șeful-adjunct al Inspectoratului de Poliție Basarabeasca, a declarat pentru Today.MD că fata vine dintr-o familie cumsecade, iar poliția face tot posibilul ca să dea de urmele ei.

„Noi intuim că s-ar afla la un lăcaș sfânt din țară, din motiv că anterior aceasta a mai plecat de acasă la o mănăstire din Camenca. Ea mergea des la biserică și îi plăcea viața de la mănăstire. La lăcașul de cult, unde s-a aflat anterior, am verificat, dar nu se află acolo. Din ziua în care a dispărut, telefonul nu a fost activ, la fel cum nu au fost active nici paginile de pe rețelele de socializare”, ne-a declarat Beșleaga.

Tânăra are ochi căprui, înălțimea 1,55-1,65 m., păr castaniu lung, iar în cazul că cineva o recunoaște sau deține informații despre locul aflării dispărutei, este rugat să telefoneze la 902 sau 029751707, 079969123.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.