Chişinău
24C
Cer parţial noros
Umiditate: 61%
Vânt: 7km/h East
Presiunea: 1001

FOTO // Un Mercedes a ars ca o torță pe strada Muncești

sursa foto: Facebook.com // Vadon Honda‎

Un automobil de model Mercedes a fost distrus practic în totalitate, după ce a luat foc. Incidentul a avut loc pe strada Muncești din sectorul Botanica, iar la fața locului a intervenit un echipaj de poliție și o autospecială a pompierilor.

Imaginile cu automobilul distrus de flăcări au fost postate pe o rețea de socializare de un alt șofer implicat în trafic, care susține că din cuaza automobilului ars, pe strada Muncești s-au creat mai multe ambuteiaje.

Potrivit Nataliei Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, șoferul Mercedesului, în vârstă de 24 de ani, venea spre Capitală, când automobilul a fost cuprins de flăcări din mers.

Solicitată telefonic, Diana Țuțu, ofițerul de presă al Serviciului Protecție Civilă și Situații  Excepționale, a declarat pentru Today.MD că focarul incendiului a fost localizat în trei minute.

„Apelul la serviciul 901 a fost înregistrat la ora 12:52, despre faptul că pe strada Muncesti 192, a luat foc un automobil. La fața locului s-a deplasat o autospecială, iar pompierii au localizat incendiul în trei minute”, a precizat Țuțu.
 
Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanele în care s-a aprins automobilul, dar nu este exclus că poate fi vorba despre un scurt circuit.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.