Chişinău
24C
Cer parţial noros
Umiditate: 61%
Vânt: 7km/h East
Presiunea: 1001

FOTO // Un accident neînsemnat a paralizat traficul rutier pe strada Alecu Russo

sursa foto: Facebook.com // Антон Лазо

Un accident neînsemnat a creat mai multe ambuteiaje pe strada care face legătura dintre sectoarele Rîșcani și Ciocana ale Capitalei. Incidentul a avut loc vineri, 11 august, la intersecția străzii Nicolae Dimo cu strada Alecu Russo.

Din imaginile publicate pe o rețea de socializare se vede că în accident au fost implicate două automobile, dintre care un automobil al companiei de taxi 14448.

Din cauza autoturismelor care au rămas blocate în intersecție, pe străzile menționate mai sus s-au creat mai multe ambuteiaje.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Today.MD că vinovat de accident s-ar face șoferul automobilului de model AUDI. Acesta și-ar fi recunoscut vina.

„Accidentul a avut loc în jurul orei 12:40 între  automobile de model Dacia și Audi. Șoferul automobilului Audi și-a recunoscut vina, cei doi au mers să treacă expertiza, iar ulterior urmează să se prezinte la Secția Accidente rutiere pentru a fi întocmite procesele verbale”, a precizat Stati.

Șoferul vinovat de accident riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

 

 

sursa foto: Facebook.com // Dumitru Prohnițki

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.