Chişinău
29C
Cer senin
Umiditate: 37%
Vânt: 18km/h NE
Presiunea: 1011

VIDEO // „Bombe alimentare” în câteva cluburi de noapte din Capitală

În cadrul activităţilor de prevenire a infracţiunilor şi protejării drepturilor consumatorilor, poliţiştii sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au descins aseară în trei cluburi de noapte, cu suportul angajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială ”Fulger” a IGP. Astfel, în urma verificărilor demarate poliţiştii au elucidat grave de încălcări a legislaţiei admise de administraţiile localurilor.

Poliţiştii au ridicat cantităţi impunătoare de băuturi alcoolice tari de provenienţă şi calitate dubioasă, întucât n-au prezentat actele necesare impuse de lege.

Totodată, s-au depistat produse alimentare cu termenii de valabilitate expiraţi şi păstrate în condiţii insalubre şi la temperaturi necorespunzătoare. De asemenea au fost depistate mijloace financiare fără a fi contabilizate, precum şi acte de ar demonstra desfăşurarea activităţii frauduloase.

Toate probele depistate au fost sigilate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată, iar factorii de decizie urmează a fi sancţionaţi cu amenzi în mărime de până la 15 000 lei.

Respectiv, urmează a fi sesizate instituţiile din domeniul alimentaţiei publice şi protejării drepturilor consumatorilor pentru luare de atitudine conform legii, iar poliţiştii vor prezenta toate probele şi circumstanţele documentate instanţei de judecată.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.