Chişinău
19C
Ploaie
Umiditate: 88%
Vânt: 17km/h WSW
Presiunea: 1009

// VIDEO FOTO // Angajații MAI, de azi au „ALEE” la scară

Echipa Ministerului Afacerilor de Interne a inaugurat astăzi, 16 iunie „Aleea MAI” printr-o acțiune dedicată angajaților instituției dar și a trecătorilor, cu  genericul „MAI iubește Orașul”.

Evenimentul a început cu un mesaj din partea ministrului de Interne, Alexandru Jizdan, care a vorbit despre importanța contribuției fiecărui locuitor al orașului la înfrumusețarea lui. Totodată, ministrul a menționat despre implicarea angajaților MAI la realizarea lucrărilor din fața sediului, care au adus ca rezultat culoare și motivare pentru angajați dar și pentru pietoni.

"Scopul inaugurării acestei alei este unul nobil, pentru a ajuta orașul nostru să devină mai frumos", a spus ministrul în mesajul său.

La eveniment au participat toți angajații aparatului central MAI, locuitori ai orașului dar și Orchestra Model a DTC împreună cu Corul CREDO, care au bucurat publicul cu melodii deosebite.

Menționăm că MAI a renovat trotuarul din fața sediului prin instalarea a mai multor ghivece cu flori, peluze cu iarbă, dar și două bănci.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.