Chişinău
19C
Ploaie
Umiditate: 88%
Vânt: 17km/h WSW
Presiunea: 1009

VIDEO // La Varvareuca drogurile sunt vândute la ALIMENTARĂ // Poliția a reținut 10 persoane

Zece comercianți de droguri au fost reținuți, după ce angajații Direcției Nord din cadrul Inspectoratului Național de Investigații în comun cu IP Bălți, Procuratura municipiului Bălți și cu sprijinul BPDS ”Fulger” și BDS ”Scorpion” au efectuat 12 percheziții pe teritoriile orașelor Bălți și Florești, dar și a satului Vărvăreuca, raionul Florești.

Cele zece persoane cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani,  comercializau substanța interzisă, în magazinul alimentar pe care îl dețineau în localitatea Varvareuca, în sala sportivă pe care o administrau, la domicilii precum și în alte locuri publice. Două dintre acestea au fost reținute în flagrant.

În timpul perchezițiilor domiciliilor, subsolurilor, automobilelor, sediilor și oficiilor, magazinelor alimentare și sălilor de forță, au fost depistate și ridicate două arme cu țeavă lisă fără acte, două pistoale pneumatice, o grenadă, aproximativ 2 kg de substață vegetală uscată cu miros specific de marijuana, 37 tufe verzi de cânepă, 56 825 lei, 50 000 ruble rusești, 1500 grivne, pașapoarte și buletine ale persoanelor terțe, telefoane mobile, precum și cartele SIM cu care bănuiții comunicau atât între ei, cât și cu alte persoane, despre comercializarea substanțelor narcotice.

Actualmente, 4 bărbați și 2 femei sunt arestate pe un termen de 30 de zile, iar alți 4 bărbați sunt cercetați în stare de libertate. Dacă vor fi găsite vinovate, persoanele, riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 7 ani.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.