Chişinău
8C
Cer senin
Umiditate: 76%
Vânt: 6km/h SW
Presiunea: 1013

Angajați PF luați în seamă de SIS // Lecari a vorbit tête-à-tête cu Balan

sursa foto: border.gov.md

În incinta Departamentul Poliției de Frontieră a avut loc ieri, 15 iunie 2017, întâlnirea șefului Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari și directorului adjunct al Serviciului de Informaţii şi Securitate, Alexandru Balan

Discuțiile au vizat subiecte de actualitate pe palierul asigurării securităţii statului, fiind reiterată dorința comună de consolidare a bunelor relații dintre instituţii. Au fost evocate o serie de domenii cu potențial de dezvoltare, precum și de aprofundare a dialogului și diversificare a cooperării.

În cadrul întâlnirii au fost înmânate mai multor poliţişti de frontieră diplome de excelenţă şi distincţii departamentale pentru activităţi de cooperare cu serviciul de intelligence. Șeful Poliției de Frontieră a apreciat conlucrarea cu reprezentanții SIS specificând că ambele autorități au aceleași obligațiuni - securitatea statului, iar distincțiile sunt o dovadă a recunoștinței față cooperarea existentă, dar și a tinderii spre fortificarea dialogului bilateral.

La rândul său, directorul adjunct al Serviciului de Informaţii şi Securitate a felicitat autoritatea de frontieră cu marcarea celor 25 de ani de la constituire şi a transmis un mesaj de apreciere angajaţilor pentru modul în care îşi exercită atribuţiile cu privire la supravegherea şi controlul frontierei de stat, adresându-le urări de sănătate şi gânduri bune familiilor acestora.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.