Chişinău
6C
Cer senin
Umiditate: 70%
Vânt: 0km/h North
Presiunea: 1013

FOTO // Carambol matinal la Buiucani provocat de un BMW

sursa foto: Facebook.COM // Vito Karleone

Traficul rutier a fost dat peste cap în Capitală, după ce trei automobile au fost implicate într-un accident rutier în lanț. Incidentul a avut loc vineri, 16 iunie, în jurul orei 07:15, la intersecția străzii Ion Creangă cu strada Visarion Belinski. Din cauza celor trei automobile avariate, pe strada Ion Creangă s-au format mai multe ambuteiaje.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Today.MD că, în accident au fost implicate trei automobile, un BMW și două automobile Toyota.

„Accidentul a avut loc după ce șoferul BMW-ului nu a fost atent la semafor, iar automobilul său  a fost lovit lateral de către un automobil de model Toyota, iar în urma impactului BMW-ul a fost proiectat într-un alt automobil la fel de model Toyota. Accidentul a fost unul neînsemnat și nu s-a soldat cu victime și nici persoane traumatizate, iar șoferii s-au ales cu o spaimă zdravănă și automobilele avariate”, a menționat Stati.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul care va fi găsit vinovat riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1500 de  lei și 6 puncte de penalizare.

sursa foto: Facebook.COM // Eugen Interistu

 

 

 

Sursa foto: Facebook.COM // Андрей Варан

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.