Chişinău
19C
Ploaie
Umiditate: 88%
Vânt: 17km/h WSW
Presiunea: 1009

VIDEO // Backstage Music Hall - „vizitat” de Poliția Capitalei // Administrația riscă amenzi în mărime de 50 mii lei

Ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai sectorului Râşcani din cadrul Poliției Capitalei au depistat şi elucidat grave de încălcări a legislaţiei în activitate la un karaoke club din Capitală. Potrivit unor surse ale Today.MD, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul,  oamenii legii ar fi descins la Backstage Music Hall, de pe bulevardul Mosocvei 17/3, din sectorul Rîșcani al Capitalei.

Astfel, fiind demarate cercetări în oficiile administraţiei clubului, poliţiştii au constatat un şir de abateri legislative, ce ar încălca drepturile de consumator şi ar prejudicia bugetul statului.

La solicitările legale de a prezenta toate actele necesare şi obligatorii, administraţia clubului n-a putut prezenta următoarele:

  • actele privind constituirea întreprinderii
  • autorizaţia de funcţionare
  • registrul maşinii de casă şi control
  • actele ce demonstrează provenienţa produselor expuse spre vânzare

Totodată s-a constatat un neajuns bănesc în sertarul aparatului de casă şi control în sumă de peste 1 700 lei, fapt ce ar demonstra că, clienţii nu primeau bonuri fiscale, iar produsele erau păstrate în condiţii insalubre fără stichere cu indicarea datei şi producătorului. De asemenea, serviciile de narghilea erau prestate contrar prevederilor legislaţiei în vigoare, de către 11 persoane angajate în lipsa contractelor de muncă.

În acest context, factorii de decizie riscă să fie sancţionaţi cu amendă în mărime de până la 50 000 lei şi cu privarea dreptului de a desfăşura activitatea pe un termen de la 6 luni până la 1 an.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.