Chişinău
8C
Cer senin
Umiditate: 76%
Vânt: 6km/h SW
Presiunea: 1013

VIDEO // Poliția Capitalei spune STOP comerțului stradal la Piața Centrală

Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău de comun cu angajaţii Inspectoratului Naţional de Patrulare al IGP şi Departamentul Trupelor de Carabinieri al MAI continuă măsurile suplimentare de prevenire şi contracarare a comerţului ilicit stradal în adiacentul Pieţei agricole Centru, fiind antrenate forţe poliţieneşti suficiente, iar serviciile de profil întreprind acţiuni de salubrizare a străzilor unde era desfăşurat comerţ ilegal stradal. 

Poliţiştii au explicat comercianţilor de a merge în locurile autorizate pentru vânzări, întrucât creau obstacole în traficul rutier, iar produsele alimentare erau vândute în condiţii insalubre.

Aceste acţiuni vor demara până la înlăturarea tuturor consecinţelor, iar cetăţenii sunt rugaţi să se conformeze cerinţelor legale a forţelor de ordine.

Totodată, poliţiştii de sector monitorizează străzile şi curţile blocurilor de locuit, privinnd salubrizarea în totalmente a platformelor pentru tomberoane de către serviciile abilitate, în contextul întrunirilor convocate anterior şi luarea de măsuri urgente în vederea asigurării condiţiilor corespunzătoare pentru cetăţeni.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.