Chişinău
19C
Ploaie
Umiditate: 88%
Vânt: 17km/h WSW
Presiunea: 1009

VIDEO // Tânăr reținut în Capitală, după ce a lăsat doi minori fără telefoane mobile

Un individ cu vârsta de 22 ani, fără loc permanent de trai, originar din Federaţia Rusă, a fost reţinut de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind bănuit de faptul că, ar fi deposedat de telefoane mobile doi minori în plină stradă. Incidentul a avut loc pe strada Ismail, iar minorii de 10 ani şi respectiv 11 ani, s-au adresat părinţilor, după care a fost alertată Poliţia Capitalei.

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală poliţiştii au constatat că individul ar fi vândut telefoanele mobile, imediat după comiterea jafului. Acesta şi-ar fi recunoscut vinovăţia, fiind reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Conform legislaţiei în vigoare individul este cercetat penal pentru jaf şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 17 000 lei până la 27 000 lei.

În acest context Poliţia Capitalei solicită părinţilor, să-şi supravegheze copiii în special pe timp de seară, iar în caz de necesitate urgentă să apeleze la serviciul specializat 902.

 

 

 

 

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.