Chişinău
14C
Cer senin
Umiditate: 67%
Vânt: 13km/h North
Presiunea: 1020

VIDEO // Echipajele BRO au pornit vânătoarea de narcomani în Capitală

Echipajele mobile ale Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău vânează la fgurat persoanele care consumă ilegal de substanţe narcotice în spațiile publice. Astfel în acest weekend, oamenii legii au prins  în flagrant 5 consumatori de droguri.

Astfel, în cadrul patrulărilor un echipaj mobil 902 a observat un individ dubios, aşezat pe o buturugă lângă gardul unui parc public din sectorul Buiucani. Poliţiştii au depistat asupra lui un pacheţel cu o substanţă asemănătoare etnobotanicelor, iar el se comporta suspect după ce ar fi consumat droguri.

El s-a dovedit a fi în vârstă de 34 ani, locuitor al unei suburbii a Capitalei, fiind escortat la Inspectorat pentru documentare.

Este de menţionat că, pe parcursul zilelor echipajele mobile au reținut 3 persoane, anunţate anterior în orientare pentru diverse infracţiuni, au încătuşat autorul unui jaf stradal şi 4 indivizi implicaţi în acte de huliganism, 32 de persoane documentate pentru diverse contravenţii, precum şi trei minori reţinuţi pe urme fierbinţi, după ce au sustras bunuri materiale dintr-o gheretă de colectare a hainelor pentru copii.

Pe parcursul a 72 de ore echipele mobile 902 au reacţionat şi au intervenit la 544 solicitări a cetăţenilor.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.