Chişinău
30C
Cer senin
Umiditate: 29%
Vânt: 13km/h ENE
Presiunea: 1011

FOTO //„Biker” cu ghinion // A furat o motocicleta, dar a fost observat în trafic de șeful IP Ungheni

sursa foto: politia.md

Un tânăr de 21 de ani, este cercetat penal, după ce a sustras în plină zi o motocicletă, dar spre nefericirea lui a fost observat în trafic de șeful IP Ungheni. Făptașul a fost reținut, iar motocicleta a fost returnată proprietarului.

Totul a pornit de la o înțelegere pe rețelele de socializare. Un bărbat din Nisporeni, și-a scos motocicleta de model ”Yamaha R-6”, la vânzare. Ulterior, s-a găsit și cumpărătorul, un tânăr din satul Tomai, UTA Găgăuzia. Ulterior, la 6 iunie, în jurul orei 12.30,  cei doi și-au dat întâlnire  în apropierea unei  staţii de alimentare cu petrol din raionul Ungheni, iar potențialul cumpărător a cerut să o testeze, dar nu s-a mai întors. Victima a sesizat polițiștii din Ungheni, totodată, fiind anunțată și conducerea Inspectoratului.

La ieșirea din orașul Nisporeni, şeful IP Ungheni, se deplasa  cu automobilul de serviciu, împreună  cu șoferul  și  şeful Secţiei resurse umane, iar în întâmpinare se deplasa o motocicletă, asemănătoare cu cea sustrasă. Mai mult decât atât,  numărul de înmatriculare era îndoit sub aripa din spate, iar conducătorul  corespundea descrierilor persoanei suspecte.

La somaţiile şefului IP Ungheni de a opri motocicleta, conducătorul  nu a reacţionat şi a accelerat viteza, deplasându-se spre centrul orașului Nisporeni, având la bord încă un pasager.

Imediat, s-a  purces la oprirea forţată a motocicletei. Astfel, într-un moment de neatenţie, motociclistul a acroşat uşa laterală spate dreapta a automobilului de serviciu, după care, a încercat  să se eschiveze de la faţa locului, fiind urmăriți de polițiști 30 km, cei doi au fost reținuți. 

Actualmente, suspectul este cercetat penal pentru jaf și riscă până la șase ani de închisoare,  motocicleta fiind înapoiată proprietarului.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.