Chişinău
8C
Cer senin
Umiditate: 76%
Vânt: 6km/h SW
Presiunea: 1013

VIDEO // Un student de la USEFS a jefuit o bătrână de 74 ani sub ochii soțului

O femeie în vârstă de 74 de ani, domiciliată în sectorul Râşcani al Capitalei, a solicitat ajutorul Poliţiei Capitalei după ce a fost jefuită de un individ necunoscut, fiind deposedată din lanţul din aur de la gât, în ograda blocului de locuit. Incidentul a avut loc în seara de 2 iunie curent, în jurul orei 19.00, iar făptaşul a fost localizat şi încătuşat a doua zi într-un cămin studenţesc.

Făptașul s-a dovedit a fi în vârstă de 21 ani, originar din localitatea Cajba a raionului Glodeni și  îşi face studiile Universitatea de Stat de Educațirie Fizică și Sport.

Ulterior, în cadrul acţiunilor de urmărire penală victima l-ar fi recunoscut, precum şi soţul acesteia care ar fi surprins momentul atacului de la balconul locuinţei.

Totodată orţele de ordine au stabilit că, bănuitul nu este pentru prima dată când recurge la jafuri în stradă, acesta ar mai fi fost implicat în două cazuri similare din sectoarele Centru şi Buiucani din Capitală.

Actualmente individul se află în custodia Poliţiei Capitalei şi este cercetat penal pentru jaf. Conform legislaţiei penale în vigoare bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.