C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Detalii despre perchezițiile la fanii FC Zimbru // Oamenii legii au găsit la unul dintre ei o uniformă de polițist

sursa foto: Oastea Fiara

Angajații IP Strășeni în colaborare cu ofițerii de la Direcția Crime Grave a INI au efectuat în această dimineață mai multe percheziții în Capitală care i-au vizat pe suporterii clubului de fotbal FC Zimbru Chișinău. În cadru perchezițiilor au fost descoperite mai multe arme, muniții, cagule, dar și o uniformă de polițist.

 Solicitată telefonic, Diana Sochircă, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Investigații, a declarat pentru Today.MD că în urma operațiunii efectuată astăzi de către organele de drept, au fost reținute 2 persoane pentru 72 de ore.

„Doi tineri cu vârste de 25 și 26 de ani, au fost reținuți pentru 72 de ore, iar mâine aceștia urmează să se prezinte în fața instanței de judecată pentru a le fi eliberat mandat de arest pentru 30 de zile.

În cadrul perchezițiilor la domiciliile acestora au fost depistate 2 bite din lemn, 4 cagule, 2 cuțite de luptă, 2 pistoale pneumatice, 10 cartușe pentru armă de vânătoare, 7 perechi de mănuși de luptă, droguri și o uniformă de gală de polițist. Cum a ajuns uniforma de polițist acasă la suspecți, urmează să se stabilească în cadrul anchetei”, a declarat Sochircă.

Reamintim că în această dimineață oamenii legii au efectuat 17 percheziții pe mai multe adrese din Capitală într-un dosar  penal pornit în baza articolul 151 (Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii) și articolul 287  ( Huliganismul) al Codului Penal, în care sunt vizați suporterii FC Zimbru, după ce la data de 5 noiembrie 2016 au participat la o confruntare violentă cu fanii clubului FC Sheriff Tiraspol într-o pădure de pe traseul Leușeni-Chișinău, pe teritoriul raionului Strășeni.

Mai multe detalii vezi aici: 

EXCLUSIV // Percheziții în Capitală // IP Strășeni și INI au vânat și reținut fani FC Zimbru

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.