C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

Povestea tragică a brutarului din Hîncești care s-a sinucis // „Iulia să știi că te-am iubit și am să te iubesc mereu.”

sursa foto: Facebook.com // David Valentin

Un elev de la Școala Profesională din Hîncești și-a pus capăt zilelor, după ce ar fi avut niște probleme cu iubita. Cadavrul său a fost depistat de către colegii de cameră din căminul în care locuia. Tragedia a avut loc în seara zilei de joi, 9 februarie, în jurul orei 21: 40 de minute. Oamenii legii au găsit în telefonul acestuia un ultim mesaj expediat către iubita sa, iar ea i-ar fi răspuns la 9 minute după ce acesta și-a pus capăt zilelor. Tânărul David Valentin avea 18 ani și era originar din localitatea Boghiceni, din raionul Hîncești.

Solicitată telefonic, Tatiana Scoloțcaia, ofițerul de presă al IP Hîncești, a declarat pentru Today.MD că adolescentul în vârstă de 18 ani era elev al Școlii profesionale din Hîncești în grupa 24 „Brutar”.

„Cadavrul acestuia a fost depistat de către colegii de cameră care au anunțat pe unul dintre profesori, iar acesta la rândul său a alertat poliția. Versiunea preliminară examinată de către oamenii legii este faptul că acesta s-ar fi sinucis din cauza unor probleme cu iubita, pe cadavrul său nu au fost depistate urme de moarte violentă, iar în telefon au fost depistate mesaje expediate către iubita sa prin care își anunțase intenția. Alte detalii și circumstanțe urmează să se stabilească în cadrul anchetei”, a declarat Scoloțcaia.

Potrivit unor colegi de ai lui David, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, cadavrul acestuia a fost găsit spânzurat de un dulap cu un fir electric dublu. Aceștia au mai declarat că pe masa din camera unde s-a produs tragedia, oamenii legii au găsit telefonul defunctului, iar în el au găsit, la nouă minute după ce tânărul a făcut acest pas, un mesaj de la iubita sa în care i-ar fi scris:

„Te rog scumpule nu face nimic, eu țin la tine prea tare și nu pot să te las să faci tot felul de nebunii... ești foarte important pentru mine te iubesc”.

Înainte de a-și pune ștreangul în gât, David i-a expediat un mesaj, dar care nu a mai ajuns.

„Iulia să știi că te-am iubit și am să te iubesc mereu.”

Consătenii lui David sunt șocați de gestul acestuia. De la ei am aflat că părinții lui David sunt divorțați. Mama sa este plecată la muncă peste hotare, iar tatăl său locuiește în Boghiceni și de cele mai deseori este văzut în stare de ebrietate, iar fratele mai mare locuiește în Capitală.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

 

 

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.