Chişinău
2C
Cer senin
Umiditate: 93%
Vânt: 9km/h NW
Presiunea: 1019

Poliția i-a găsit pe cei care ar fi omorât-o pe Cristina din Strășeni | Toți cinci, sunt minori

sursa foto: protv.md

Oamenii legii au identificat cinci persoane care ar fi omorât-o cu bestialitate pe minora de 14 ani, dispărută vineri la Strășeni. Aceștia s-au dovedit a fi 5 minori dintre care 4 au fost reținuți, iar unul dintre ei a părăsit teritoriul Republicii Moldova.

Potrivit unor surse din cadrul IP Strășeni apropiate anchetei, oamenii legii ar fi reținut 4 minori care sunt suspectați că ar fi omorât-o pe minora de 14 ani, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice.

Sursele au menționat că aceștia și-au recunoscut vina, iar cel de al cincilea este fugit din țară în România.

De altă parte, Natalia Bucur-Bandas, ofițerul de presă al IGP, susține că de fapt ar fi vorba despre trei minori care sunt suspectați că ar fi omorât-o pe tânără, doi dintre care își recunosc vina.

„Există trei suspecți, doi dintre ei au fost reținuți pentru 72 de ore și își recunosc vina. Pe cadavrul victimei au fost depistate urme de moartea violentă, dar în urma unor expertize de laborator se va putea stabili dacă a fost vorba și de un viol” a precizat Bucur-Bandas.

Este menționat că oamenilor legii le venea greu să confirme cu certitudine că trupul neînsuflețit este al celei dispărute, dat fiind faptul că fața a fost distrusă de câini, însă mama minorei susține că ar fi vorba de fiica ei, aceasta ar fi recunoscut-o după haine și după încălțăminte.

Reamintim că victima originară din orașul Strășeni,  a pornit vineri, 25 noiembrie, spre casă după o plimbare și nu a mai ajuns, cadavrul acesteia a fost găsit astăzi, de către niște copii, într-o clădire din Strășeni.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.