C
Umiditate:
Vânt: km/h
Presiunea:

UPDATE // Minora din Strășeni a fost găsită moartă într-o clădire părăsită

sursa foto: Facebook.com // Cristina Parhomenco

Minora de 14 ani, originară din orașul Strășeni, care, vineri, 25 noiembrie, a pornit spre casă după o plimbare și nu a mai ajuns, a fost găsită moartă într-o clădire părăsită din Strășeni. Informația a fost confirmată pentru Today.MD de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Strășeni.

Cadavrul minorei a fost descoperit de niște copii într-o clădire părăsită din proximitatea Consiliului Raional Strășeni, iar preliminar pe cadavrul victimei au fost depistate mai multe semne de moarte violentă. 

Solicitată telefonic, Natalia Bucur-Bandas, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, a confirmat, pentru Today.MD, că minora a fost găsită decedată, dar nu a putut să ne ofere mai multe detalii.

UPDATE // 16:06 // Natalia Bucur-Bandas a revenit cu un apel telefonic și ne-a comunicat că oamenii legii nu pot confirma cu certitudine că trupul neînsuflețit depistat astăzi la Strășeni ar aparține minorei dispărute.

„Anchetatorul pe caz a comunicat că trupul neînsuflețit este al unei minore, dar nu poate confirma cu certitudine că este al ei, dat fiind faptul că fața a fost distrusă de câini. Urmează să fie efectuată o expertiză medico-legală, pentru a stabili dacă este vorba despre fetița anunțată în căutare. Însă mama minorei susține că ar fi vorba de fiica ei, aceasta ar fi recunoscut-o după haine și după încălțăminte.

Minora era căutată de întreg efectivul Inspectoratului de Poliție Strășeni, cât și de angajații altor inspectorate din țară, după ce luni, 28 noiembrie, mama victimei s-a adresat cu o plângere la poliție, sesizând oamenii legii că fiica sa a dispărut.

Potrivit unor surse, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, minora a mai plecat de acasă după ce se certa cu părinții. Aceasta fiind a treia oară când a dispărut. Au fost cazuri când a plecat împreună cu sora sa mai mare și o amică. 

Sursele au mai adăugat că aceasta ar fi avut un iubit în Capitală, mult mai mare de ani decât ea, iar la sfârșitul săptămânii trecute, ea ar fi fost văzută într-un club din noapte din Capitală.

Oamenii legii urmează să deschidă o cauză penală pe acest caz, iar făptașul riscă ani grei de pușcărie.

Chișinău, Republica Moldova
Miron Costin 13/7

Telefon: +373 060903311

Email: [email protected]

Click Me

Contact

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Today.md.